Over ons

In het begin van 2014 ben ik samen met een vriend begonnen met een nieuwe hobby namelijk landbouwmachines fotograferen! Nadat we gepassioneerd geraakt waren door het fotograferen, begonnen we ons meer te specialiseren. Eens we wat meer contacten hadden met loonbedrijven en de landbouwers in onze regio, kwam er één van onze fotografen met een geweldig idee.

Nadat hij ons voorstelde om een facebook pagina op te richten voor onze foto’s op te plaatsen, hebben we dit ook waargemaakt. Nadat dit een groot succes was en de volgers/likers bleven stijgen, zijn we ons verder gaan passioneren in de landbouw fotografie!

We kregen na een tijdje meer en meer goede commentaren en de contacten met boeren en loonwerkers bleven uitbreiden. Na een paar maanden zijn we eens met ons voltallig team samen gaan zitten en werd er gespeculeerd over een site. Iedereen vond het een goed idee om een site op te richten, dus hebben we dit waargemaakt. Na bepaalde duur is één van ons begonnen met het ontwerpen van een site. Zo is de site AgroSpotting geboren.

We hopen met al ons materiaal jullie prachtig beeldmateriaal te geven en nog een aantal jaar verder te doen.

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Van Hove jan schreef:

    geacht ik zou graag deze dvd bestellen hoe kan ik dat grt jakke tractor chauffeur bij JOOSEN van Aelst

    Like

    1. agrospotting schreef:

      Beste deze dvd kan je bestellen via het email adres Agro.spottingsite@hotmail.com
      Meer info vind je hier https://agrospottingblog.wordpress.com/producten/mais-dvd/

      Like

Plaats een reactie